Wednesday, May 03, 2006

de paletes ( dia 1 )

bé gent.. com alguns de vosaltres ja sabeu... a casa... estem d'obres!!!!

la situació mental d'una servidora, abans a que vinguèssin els paletes era la d'eufòria... pq pensava mira... banys nous.. q monos... q bé... quina il·lusió que fa... però es que avui... dia 3 de maig de 2006... quan només porto una hora amb els paletes donant la tabarra... ja n'estic fins els nassos!!!

jo no es q tingui res en contra dels paletes que hi ha a casa meva... és que ja des que van fer les obres del geriàtric de devant de casa... q els tinc mania a tots en general...el q vindria a ser el gremi vamos... ( no és normal sortir de casa a les 3 de la tarda i q comencin a cridar.te "tia buena, tia buena" pq lluny de ser veritat, i de complir l'objectiu de les floretes que es fer.te sentir millor... el q aconseguien en mi es que tingués ganes de fotre'ls els totxos pel cap... ) ... però aixó si... els reconec la feina q fan, i els ho agraiexo molt ( però no per aixó em deixen de tocar els nassos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

com en tota relació, els primers dies són molt macos... pq et fan tot de promeses com... " no embrutarem" " complim uns horaris" " no farem destrosses" " acabarem en tres setmanes"( i el pitjor de tot és que es pensen que ens ho creurem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)...po weno... ells t'ho pinten tot maco ... però clar... els minuts passen i les coses canvien...

crec q no fan falta comentaris de la fotografia.

Només diré... que ja han trencat una de les seves promeses... i es q ens han fet un forat... i dius els paletes ja les fan aquestes coses...si... PERÒ NO FAN FORATS A LES PARETS ON NO TOCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! q no feia falta home!!! no vull tenir un mirador a l'interior del lavabo!!! q el q s'hi fa és privaaaaaaaat!!!!!!!!!!

quan marxen tot queda preciós si... però aquesta gent són uns manasses!!!!! jo crec q tenen algo raro... pq haurieu de veure les ganes amb q el tio arranca les rajoles i destrossa les parets... clar com q no és casa seva!!!!!!!!!!!!!!!!!

bé... millor que per avui ja ho deixi.... q em sembla q no será el primer ni l'últim post sobre el tema.

desitjeu.nos sort
pd : la resposta que el paleta li va donar a ma mare quan li va comentar l'evidència del "bujeru" va ser... " uy... ha tenido suerte... hay veces q se nos cae la pared entera"

4 comments:

maxfaraday said...

"tia buena, tia buena" pq lluny de ser veritat"... cari no siguis mentidera,q si q es veritat q es stas molt bona y guapa!TIA BUENAAA!!!

gina said...

...t'estimo molt... així que.. et demanaré hora per l'oculista... q veig q les ulleres et fallen... :P

Marta said...

tens una manera d'explicar les coses que probablement tots ens petariem de riure si ens llegissis el Quixot

Marta said...

No s'hi val, aquest tros és el que ens sabem tots! Jo arribo fins al final de la frase, pero alla em quedo. No ho intentis, gasta el teu temps llegint merdes del Monnickendam (és una ironia, tu aproves examens sense llegir els textos).