Monday, May 08, 2006

Ja són aqui..

bones tardes senyors i senyores...

aquest matí, m'he adonat d'una cosa... una cosa que ens portará a tots de cap d'aquí un mes... ( exactament 36 dies a partir d'avui)... ELS EXÀMENS!!!!!!!!!!!!!!!! ( alemenys pels que als de la meva facultat es refereix)

el nerviosisme comença a notar.se. Tant... que jo tb he començat a fer fotocòpies de la bibliografia!!!!!!!!!!!!!! ( llegir.me.la encara no... tp no ens estressèssim, que les coses s'han de fer d'una en una, que sinó dp surten malament...)

ara es quan veurem quanta gent sóm en realitat en aquelles classes en q sempre hi anem els mateixos 4 pringats q ens llevem a les 6 per anar a escoltar ( o almenys intentar escoltar) el sermó d'una bona dona, que a les 8.30 dels dilluns té l'intenció i la bona bondat d'explicar.te el q faci falta sobre l'història de la llengua anglesa... es a dir... l'evolució de l'anglès des dels dies en que encara no tenien un nom per designar.ho com a tal!!!!

ara es quan començaran les cues a les fotocopiadores, que segurament s'espatllaran causant encara més histèria entre els estudiants, i quan començaran a circular els apunts com si de comerç en cobert es tractes...

quina època més maca, ja ho trobava a faltar...

i si pels exàmens queden 36 dies... queda tansols un curs acadèmic per acabar la carrera... i és llavors quan la gran pregunta i les que la segueixen et sorprenen ... I DESPRÈS, QUÈ FARÉ? on aniré a parar? quin será el meu fat? eh? eh? com em guanyaré la vida??????????????????????????

ara per ara però... més val que continuem visquent aquests 20 dies ( més o menys) sense pensar en aquests raonaments aquí exposats... que per posar.se nerviós... hi ha massa oportunitats!

CARPE DIEM!


No comments: