Saturday, July 15, 2006

qui són aquesta gent?

les paraules perdien el seu significat quan ahir m'ho explicava.

hi ha tantes coses que et vull dir, tantes coses que encara vull fer, ets mon germà. Et dec tantes coses... et dec la meva felicitat, et dec el ser com sóc. He apres molt al teu costat.

un cop et vaig dir que ens deiem massa poc que ens estimàvem. De fet, no era cert, pq a la nosrta forma sempre ho hem fet, ja que quan tothom pensava que ens estavem discutint, l'unica cosa que fèiem era dir.nos com n'erem d'importants l'un per l'altra.

queden moltes coses per fer junts, no et pots deixar, no et poden doblegar i tallar les ales, i et prometo que fare tot el q pogui per estar al teu costat, per ajudar a que això no passi mai.

ets una persona genial, si ells no s'en adonen... és el seu problema. Ets de les poques persones que vull conservar al meu costat per tota la vida, ets generós, lluitador, intel·ligent, simpàtic, irònic, tendre , i sempre estas pensant en els demés.

tinc l'esperança que algun dia poguis llegir aquest post.

no et vull perdre

2 comments:

Alba Gómez Moreno said...

Gràcies!!

José Antonio said...

Grècies, gràcies també... i gràcies un altre cop.

T'agraeixo en un comentari allò que t'he anat agraïnt sempre, tot i que no sempre t'ho he dit.

Només afegir, per escrit, allò que ha resumit la filosofia xinesa: "els joncs sovint es dobleguen, fins i tot amb molt poc vent... i ho fan per a no trencar-se".

Gràcies, Geo