Friday, July 14, 2006

Superman... el retorno



és un ocell? és un avió? ... no mira...!!! és SUPERMAN!!!!!!!!!!!!!!!!

sres i srs... ja està aqui... desprès quasi 20 anys ( l'ultima peli de superman es va estrenar al 1987 " the quest for space")...superman ha tornat a la gran pantalla de la mà del conegudíssim Brian Singer... un home que on posa la camera... posa la bala.

alguns estaran més contents q altres amb aquest retorn, però el que ningú pot dir es que mai ha vist cap de les seves pel·lícules, ni que no sap de què va l'història, pq d'alguna manera, hem crescut amb ell.

aquesta nova entrega, es centra en la vida de superman, 5 anys desprès de l'última pel·licula. Representa que durant aquest temps, ell ha estat donant voltes per l'espai intentant trobar rastres de la seva civilització i a la vegada, intentant.se trobar a si mateix. Ara ha tornat a la ciutat de Metropoli, on intenta recuperar alguna cosa més que la seva antiga vida, no sense emportar.se alguna que altra sorpresa pel camí, i evidentment, retrovant.se amb antics i més que coneguts enemics.

tècticament, la pel·licula està molt ben aconseguida. Les imatges creades per l'ordinador són espectaculars, i els plans utilitzats pel Brian són molt molt wapos.

en quant al guió de la peli... doncs... ve a ser el mateix de sempre... superman persegueix a la lois... la lois li dona porta, es posa en un merder, ell la salva i acaben... bé... això ja m'ho callo... evidentment hi ha trames que em callaré per no desvetllar grans incògnites a aquells que la volguin veure. I en quant a actors... el nou Superman, ho fa bastant bé, tot i que el mallot...crec que li apreta massa, però certament s'ho han currat molt ja que és igualet igualet que el Christopher Reeve, però el que més s'ha de destacar és el sempre genial KEVIN SPACEY, que dona vida a Lex Luthor.

un dels punts negatius del film és el fet que dura quasi bé 3 hores... i em sap greu reonèixer.ho... però si...es podria haver tallat bastant el metratge. Però tb he de reconèixer que aquest punt queda totalment aniquilat gràcies a la sempre genial banda sonora de John Williams... per flipar.

així que ja sabeu, a aquells a qui els agradi superman, en Kevin Spacey o la música de John Williams... teniu una pel·licula per veure.

5 comments:

Marta said...

Sóc fan de Superman de tota la vida, i quan veia la peli nova tenia ganes de vomitar. Però de què van? Com és possible espatllar un tema tan conegut?? Durant la primera mitja hora, l'únic diàleg compost de més de 3 frases intel.ligents l'han calcat de la peli antiga. I ho sento, però per molt que Brandon Routh tingui un aire a Christopher Reeve, és l'únic bo que té. Des de quan Superman és inexpressiu com un poster? Des de quan es queda a rebre aplaudiments després d'una heroicitat? Gràcies per parar l'avió, maco, però fot el camp, com a les pelis velles, abans que la gent reaccioni! I des de quan Superman lliga amb una dona casada? D'acord que ni tan sols hi ha petó, però home, no la portis a volar que fotràs un matimoni a la merda. Perque qualsevol dona, per més enamorada que estés, trontollaria si li tira els trastos un superheroi guapo. I què dir d'allò del continent submarí? Si se suposava que desplaçaria de lloc els Estats Units, com pot ell aixecar una cosa tan grossa? Millor deixa-ho córrer. Quina merda de pel.li, quina decepció..

José Antonio said...

Per cert... sabia algú que un dels "Executive Producers" de la serie House... es un tal Bryan Singer?!

maxfaraday said...

siiii,yo jose lo sabia como nooo,jejeje,es mas es el director del piloto

maxfaraday said...

En cuanto a...Marta...bueno,q decirte...mmmm.YO SOY UN FAN DE SUPERAMAN,soy un megafreak de los comics y las pelis,y si fueras de verdad fan sabrias q la peli es suprema.T lo demuestro punto por punto :
"Durant la primera mitja hora, l'únic diàleg compost de més de 3 frases intel.ligents l'han calcat de la peli antiga"es lo q tiene una peli q se supone es la continuacion de estas...pero bueno...sigamos!:
"Des de quan es queda a rebre aplaudiments després d'una heroicitat?":si te hubieras leido aunque solo fuera un comic de superman,solo uno,sabrias q superman es adorado en metropolis,en america y en todo el mundo,y es aclamado siempre.
"I des de quan Superman lliga amb una dona casada?": idea sacada de un comic de 1985 mas o menos en el q lois se casaba y tenia un hijo y el volvia del espacio.
Y ahora ya viene la polla en vinagre: "I què dir d'allò del continent submarí? Si se suposava que desplaçaria de lloc els Estats Units, com pot ell aixecar una cosa tan grossa?" POR DIOOOS!!!Q NO HAS LEIDO EL TITULO DE LA PELICULA??!!SUUUPERMAAAN!!! este superhombre es increible!tiene la mayor fuerza jamas vista,puede mover planetas,si quieres te lo demuestro,en superman 4 recoge todas las bombas nucleares del mundo y las envia al sol el solito,debio ser q ese dia comio cereales pa desauñar,no te jode.
Bueno,lo siento si me he puesto un poco drástico,pero cuando alguien se mete con superman...no puedo soportarlo,este hombre es la polla,el heroe por excelencia,hombre de honor y valor q nos enseña cada dia a ser mejores pq superman no es solo fuerza,superman es ESPERANZA.

Marta said...

Ok, Ok, Maxfaraday, me has puesto en mi sitio... Creo que tenemos conceptos distintos de la palabra fan, tu me superas con creces. Es cierto que no me he leído los cómics, lo que quería decir es que he visto un millón de veces las pelis viejas y esperaba más de la nueva.
Vale que se lleva todas la bombas nucleares, pero verás, a mi lo que me gustaba de las pelis antiguas es que, aunque tiene superpoderes, lo que levanta son autobuses, ascensores, placas de hielo.. cosias más pequeñas y manejables, que le dan credibilidad a la peli.
Y lo de que Lois se casa.. chaval, si te vas de viaje unos años, no te extrañe que tu nena te haya olvidado, es culpa tuya, ahora te jodes.. Se supone que no puede tener suerte en el amor, porque entonces no pedria concntrarse en perseguir a los malos.