Sunday, August 27, 2006

de festes majors

aquestes són unes quantes fotos del q van ser les festes majors de gràcia... q no es per punxar ni per posar el dit a la llaga... però aquest any no van tenir ni punt de comparació amb les de sants... els carrers de gràcia estaven molt més currats q no pas els de sants... la veritat... potser pq l'ajuntament els ha donat més subvencions... potser pq els fan molta més publicitat q a nosaltres... sigui el q sigui... em sap greu reconèixer que aquest any els carrers de sants no han lluit tan com anys passats.


aquest carrer estava adornat amb motius d'invasió al·lienigena... i estava molt currat pq a la porta de cada tenda hi havia un alien, amb alguna cosa que feia referència al ram de la botiga... per exemple aquest.. que estava al costat del forn de pa, portava unes quantes barres.

aquest carrer estava molt guapo tb... i a la portalada tenia aquest rellotge que funcionava ( relativament, pq només marcava les 6 i 20 i la 1) però estava molt currat pq estava fet a base de rodes de bicicleta.
aquesta granota era la portalada d'un carrer dedicat a la fantasia literaria... estava molt bé..


i aquests dos d'aki... són dos parranderos que vem enganxar per alla les festes de gràcia, amb el rom cremat a les mans... si es q.................... no s'els pot deixar sols a aquest jovent!


i aqui teniu fotos d'alguns dels carrers de sants...


el carrer alcolea de baix... o el jardi de sants... amb una regadora i unes quantes flors de portalada


alcolea de dalt... inspirada en Peter Pan


vallespir, com sempre sorprenent amb l'ús del poliexpan...

i el carrer valladolid... celebrant els 25 anys dins de la festa major de sants

No comments: