Sunday, August 27, 2006

Pirates del carib




diuen q segones parts mai van ser bones... però en aquest cas... no és ben bé cert.

piratas del caribe: el cofre el hombre muerto... és la segona de 3 entregues sobre la vida del capità Jack Sparrow. Una vida que cada cop em recorda més al clàssic Ulisses..qui navega pels mars enfrontant.se a numerosos contratemps i a monstres llegendaris, als quals derrota, no tansols gràcies a la força sinó també a la seva intel·ligència. Això si.. aquest nou ulisses té un toc canalla que en temps romans no haguès triumfat massa...

la pel·lícula segueix el patró de la primera entrega; a en jack li sorgeix un problema, i ha de recòrrer a l'ajuda dels seus amics per salvar.se.

de la pel·licula cal destacar.ne l'excel·lent actuació de Johnny depp, sense el qual ni la primera entrega haguès tingut l'èxit que va tenir, ja que hi afegeix un no sé què, que fa q l'adoris i que la pel·licula tingui sentit. També cal destacar tot el tema de la situació ... que és genial, i que li deu haver costat una pasta al productor de la peli Jerry Bruckheimer ( productor de csi...)

en resum, q la peli està bastant bé, tot i que cap a mitja pel·licula la cosa decau una mica.

a veure que tal és la tercera entrega...

3 comments:

José Antonio said...

Ah, pero... us agraden les històries de pirates? Us ha molat la peli? Voleu fer el pallasso una estona (sé que a tu no et faria res, Gina... ;)).

Doncs si us voleu disfressar de pirates per Carnaval només ens heu de dir alguna cosa (a eltraster@gmail.com) i podreu formar part d'un petit grup que desfilarà al Carnaval de Barcelona '07.

Va, Gina, apúnta't tu per donar exemple i que tota la gent que segueix el teu blog (que sé que són molts, i em fa una mica de rabia perque téns més gent que jo [kpitalk2.blogspot.com]) també s'apunti!!

Va, ja deixo de fer publicitat, que després em borren el comentari per spam...

gina said...

JAJJA...ESCOLTAAAAAAAAAA Q ÉS AIXO DE FER PUBLICITAT SENSE DEMANAR PERMIS!!! JA ESTÀ BÉ NO?!?!?!!... per cert... m'has aputnat a alguna llista d'aixo del traster no? pq jo de tant en tant rebo mails q no sé de qui són i els esborro!!!!

Paula Boyer said...

Thanks for shharing this