Tuesday, February 27, 2007

que la fuerza me acompañe

no... prometo que no és un altre post sobre Tunissia... prometo no fer.hi cap referència tranquils.

i prometo que aquest post serà curt i que no us treurà temps ... d'estudi... EHEM!!!!! ( si és que... serà que estudieu molt... )

només volia dir un parell de coses:


* la primera d'elles és que adoro el senyor Windows... ja que gràcies a ell i a la seva graciosíssima tendència a desconfigurar-se torno a no tenir internet a casa...

m'encanta que cada 6 mesos hagi de fer una inversió de més o menys 60 € per poder ... no ja postejar i tenir diàlegs interns amb mi mateixa... sinó per accedir al campus virtual de la facultat... que pel que sembla... ara per ara... no només necessites diners, temps i ganes per fer una carrera, sinó que també necessites internet... eina sense la qual quedes totalment apartat i possiblement suspès per falta de participació als diversos forums... Avui en dia... si no tens internet...NO EXISTEIXES...

* la segona de les coses és que aquest any... estic molt decepcionada amb el resultat dels òscar (r) ... i no ho dic pq hagi tingut temps per veure la gala, ni els posteriors reportatges... sinó per les minimalistes llistes que han sortit als prestigiosos diaris que llegeixo ( tals com, ADN, 20 minutos, Metro i Qué... i digueu el que vulgueu... però almenys tinc vàries visions de la mateixa notícia... ejem...)

* el tercer punt... és del que n'estic més orgullosa... SI TOT VA BÉ... AQUEST ANY ACABO LA CARRERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ole ole ole... ( o sigui : que tota la gent que vulgui quedar amb mi i jo li digui que no, si us plau que no s'ho prengui malament. Acabar la carrera és tota una cursa... jajajajajaaj >>> quin acudit més bo!!!!)

*4rt punt, és que he reduït el "pes" del blog... de manera que no tingueu tants problemes per carregar.lo ( sóc un angelet de Déu.... :P )

* i 5è i últim punt... agrair.li a la meva professora personal de català SANDRA RUSIÑOL. Una persona, amb una paciència infinita que seu al meu costat ara mateix, i que m'ajuda a recordar el meu català... que a vergonya pròpia ha estat molt abandonat durant aquests últims anys a benefici de l'imperial Anglès.

ja callo.

Petons!!!!

3 comments:

gina said...

reconec que el punt en què deia que el post no seria massa llarg no l'he complert massa... però com que és el meu blog...FAIG EL QUE VULL i PUNT!!!! :P

maria said...

Estimada Gina,

m'encanta lo formal que et poses de tan en tan...i per mi no hi ha cap problema si fas algun comentari sobre Tunisia, jejeje.


ânims i a estudiar darling, que com tu bé has dit...açò s'acaba!!!!!!! (no sé si riure o plorar...pq, hi ha vida despres dels estudis???jejejeje. tants anys fent el mateix...que segur se'ns fera estrany)

Anonymous said...

Keep up the good work.