Wednesday, April 11, 2007

El món s'acaba...

'Si no aturem el canvi climàtic els nostres fills ja no coneixeran aquesta terra... canviem-ho... encara hi som a temps' és l'eslògan de la campanya ' la setmana de tv3'... però quina raó tenen... i és que es cert, pobablement ja no el disfrutaran de la mateixa manera... els nostres boscos, les nostres platjes, les nostres ciutats, desapareixeran i es que ' Pràcticament la totalitat de les regions europees, especialment la zona del Mediterrani, es veuran afectades pel canvi climàtic, que posarà en escac bona part dels sectors econòmics.' ( el periodico)

ja ho deia Einstein '
no sé cómo será la 3ra guerra mundial, pero si la 4ta: Con palos y mazas '... i es que potser ni així. Potser la pròxima 3ra guerra mundial... (el món contra algun país de l'est, q segurament será per petició dels USA) o la guerra civil ( entre espanyols manipulats i catalans cabrejats ) no sé què serà abans, ni la podrem lluitar amb pals, pq no hi haura arbres d'on treure'ls.

és horrible pensar que en els pròxims 100 anys, més de 250 milions de persones moriran, comptant que ara mateix som 6.587.075.560 ( s/ wikipedia diu al seu article 'población humana' ) feu números i imagineu com ens quedarem...

penseu en les conseqüències que tot això tindra en l'economia... si Catalunya perd les platjes, perd turisme...i comptant que en els últims anys només s'ha incentivat aquest sector... anem ben apanyats nois. I dius... sempre ens quedara el turisme rural... doncs no!!!! pq com que el clima serà molt més càlid els nostres boscos poc a poc es tornaran deserts... i així successivament el canvi climàtic anirà destrossant el nostre món tal i com el coneixem.

els èssers humans... animals tan intel·ligents i tan sumament evolucionats respecte moltes altres espècies... l'únic animal amb llenguatge, i capaç d'adaptar l'entorn a si mateix i no al revés... tan... tan... tan de tot... i tan 'gilipolles' en el fons... incapaços de cuidar el seu propi hàbitat... tot i que s'ens ha estat avisant que això passaria durant molts i molts anys. Almenys als dinosaures els va caldre una ajuda externa per exitingir.se... nosaltres ens ho hem buscat solets.


No vull ser pesimista... ja sabeu q sóc de les que creuen que les males notícies millor pendre.se.les amb una mica d'humor... però es que ens esperen a nosaltres i als nostres fills uns anys molt durs... uns canvis molt ràpids... als que hem d'estar tant nosaltes com els governs preparats per afrontar... i
crec que fins al moment s'ha demostrat que això no serà gaire possible.

ja ho diuen bé ja que ' l'home és l'únic animal capaç d'ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra'

1 comment:

JAL said...

Un té la sensació d'estar vivint una segona guerra freda, en el sentit que en qualsevol moment pot esclatar la guerra.
Pel que fa al turisme, la nostra pèrdua suposarà el desenvolupament d'altres zones del nord, així és el dinamisme empresarial. La nostra economia haurà de buscar sortides, llàstima que si no és construcció o turisme, no sabem ben bé què fer (no saben o no poden)