Tuesday, May 29, 2007

ellossonviajerosbarcelo.com

si una cosa és ben certa, és que no hi a duros a quatre peles per molt que ho intentem i ho desitjem... així que per aconseguir alguna cosa d'aquest món, sempre se n'ha de fer una altra a canvi.

aquest és el cas d'un concurs anomenat 'yosoyviajerobarcelo',un concurs en el que t'envien de franc a la destinació que escullis entre:
1- canàries
2-balears
3- turisme rural
4- londres
5-nord-àfrica
6-carib
7- N.Y.
8- creuers pel mediterrani
9- paris
10- un cap de setmana en un SPA.

El concurs consisteix a grabar un vídeo divertit, representatiu de com seria el teu video/viatge si t'envièssin de franc allà on tu escollissis.

com a mostra un botó... us deixo amb un video fet per uns amics meus, en Roger i en David, q concursen on sigui necessari per a visitar NY... la ciutat de les llums cegadores... i si és de franc...millor!!!

per cert, a tots aquells a qui s'els acaba d'encendre la llumeta de l'inspiració, teniu fins el dia 18 de juliol per a presentar els videos.



[grabat per David B. i Roger G., cedit per Roger G.]

4 comments:

David said...

Ginaa!!! no val!! contra menys gent participi més possibilitats tenim! res de fer-li publi al concurs! :P

gina said...

ni que el meu blog tingues tants lectors!!!!!!!! :P
tranki que amb akest video no us treuen el premi ni a la de tres! a més... pensa que ja he tingut algun que altre feedback sobre el video i ha triumfat molt!!! sobretot entre aquells que ja han estat de veritat a NY!

JAL said...

El que no entenc és per què volen anar aquests nois a NY de franc, si hi han anat abans pagant per a poder gravar aquest vídeo

gina said...

NY no te l'acabes mai!!!