Sunday, June 17, 2007

Per vosaltres

Acabades de sortir del que ens semblava l’examen més important de les nostres vides, vem pendre una decisió, que sense saber.ho ens uniria per sempre.

Han passat cinc anys des del moment en que vem trepitjar la universitat per primer cop. Des que, nervioses fins més no poder, ens vem acostar les unes a les altres, buscant una ‘família’.

Cinc anys plens de sopars, de classes infumables ( veure el video), d’aniversaris, de caigudes més que còmiques, de ‘dijous anem a bora-bora eh!!!’, de viatges, de dinars en mitja hora, de sopars a la vila, de beques erasmus, d’examens, d’estones al bar ( aka, campanes), de fotos, de nois, de sudokus, de preses de pèl…

5 anys q no oblidarem.

Us estimo molt!

(us deixo amb una tria de fotos , prometo que ho he reduit molt, de tots aquests records... per cert, l'ordre és cronològic invers, del 2007-2002 i tb de desembre-gener)

2007


2006




2005




2004



2003





2002

( noies, sé que no esteu d'acord amb la publicació d'aquesta foto, però l'havia de posar ja que és la primera que ens vem fer)

2 comments:

Anonymous said...

Nina, gran selecció de fotos!!! Tant les dels cinc anys com ses de l'estudi (en aquestes darreres queden totalment reflexa't el que hem estat fent durant aquestes darreres setmanes cada una de noltros, i no ho dic per nigú, eh Nena! jeje).
Crec que queda poc més a dir. Vos enyoraré molt!!! Però ja saps que Mallorca està aquí al costat.
Besitos!!!

Anonymous said...

He deixat un comentari, però m'he colat de lloc... és a l'anterior entrada i havia d'anar aquí!!!! Lalallalala, jo i les tecnologies... :P!

Sandra