Friday, July 06, 2007

Harry Potter i l'Ordre del Fènix.



bé... ja sé que he dit q marxava... però abans volia recordar.vos que el pròxim dimecres s'estrena Harry Potter i L'ordre del Fènix... ja sé que molts de vosaltres direu...' però si això és una criaturada... que coi fas llegint en Potter?!?!?!?' doncs bé.. criaturada o no a mi m'agrada... la veritat és que és interessant llegir aquests llibres i veure d'on ha tret l'inspiració per a escriure'ls... i una mica de màgia mai no va malament, que aquest món on vivim, cada dia va a pitjor.

a part de tot això, com estava comentant, aquesta setmana s'estrena la cinquena pel·lícula, on es pot començar a veure com els personatges i també l'història evolucionen cap a la maduresa. És un relat molt més cruel, i molt més complicat del que ens tenia fins ara acostumats... un altra paral·lelisme amb l'evolució dels personatges.

Certament, jo hi tinc esperances, ja us ho explicaré un cop l'hagi vista! ( algú s'apunta a venir amb nosaltres?)

A més a més, també vull recordar als fans de Potter que com jo el llegeixen en la seva versió original acabada de sortir de les editorials, que l'última entrega de la saga es publicarà el pròxim dia 28 de juliol!

No comments: