Monday, August 20, 2007

Summertime

Hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja ho sé... ja ho sé...

fa un mes i escatx que no escric res... ho sé.... no m'esbronqueu més!!! ja ho sé que sóc una petarda i que no faig cas ni a mails ni a res...però és q la veritat és que he passat tot aquest mes de vacances al carib amb el Pablo... en un hotel resort d'aquests de 5 estrelles on els daikiris no paren de circular...i on la màxima preocupació és pendre el sol tot el dia...i tot això al mòdic preu de 0€... ja que el viatge ha estat un regal...

això és el que desitjaria poder.vos dir... però la veritat és que el més a prop que he tingut una platja aquest any ha sigut al salva.pantalles del windows... així que res.

Resulta que tot just acabant els exàmens, vaig trobar feina, i ala... a treballar... i ara ja estic fixe i tot! ( aquí és on treballo>>>>>)

es vacances... doncs un cop més queden ajornades, potser per octubre-novembre farem un petit viatget... tot i això de moment és un bon estiu... les hores de treball, es compensen en hores de vici als sims, al god of war... o fent fotos amb la meva nova reflex digital ( tkm)

un petó!

1 comment:

Alba Gómez Moreno said...

Nunca es tarde si la dicha es buena!

Que extrany que no ens trobessim al carib, jo també hi vaig anar... jajajajaj

espero que tot i que sigui un estiu de currantes hagi nat bé, que des del "casa l'eva és casa nostra, si es que hi ha cases d'algú" que no se res...

petons i records al pablo!