Monday, October 30, 2006

Experiències paranormals


Avui he tingut xòfer personal!

Gràcies al maravellós ajuntament de Barcelona i a la meva col·laboració d' 1'20€ ( i encara no pq era transbord) he tingut xòfer particular q m'ha donat una volta turística per la ciutat de Barcelona en un preciós Autobús... m'he sentit com l'alcaldessa tu...per primer cop des de fa molts dies no he tingut complexe de sardina enllaunada i podia anar canviant de seient al meu gust i tot!

De fet, el que ha passat és que l'ajuntament fa les coses tan bé, que quan modifica la ruta d'una línia d'autobús no informa a ningú i per tant ningú s'entera, més q aquell a qui quan se li posa una idea al cap, no l'hi treu ningú fins que ho aconsegueix. De fet no és q sigui una modificació de dues o tres parades.... sinó que més de la meitat de la ruta ha estat canviada degut a les obres q hi ha a les rambles. I imagineu.vos amb quina intel·ligència s'ha fet, que el bus surt a paral·lel des de manso, baixa cap a mar, gira en una rotonda, i torna a agafar paral·lel amunt, per entrar a Passeig Sant Antoni, lloc per on previament ja havia passat, torna a creuar manso, i per fi s'enfoca cap al barri.... la veritat és q es una de les voltes més estúpides de la història ( i mira que n'he fet de tontes entre rotonda i rotonda decidint quin camí agafar eh... però aquesta s'endú la palma)

Penseu que el bus de les 20h acostuma a anar molt i molt ple ( i sinó digueu.li al Pablo, que cada cop q puja mai no hi ha lloc ni per estar de peu, i a sobre les iaies s'acaben emprenyant les unes amb les altres) però res... jo anava sola.

Des d'aquí, vull donar el meu més sincer agraïment a l'Ajuntament per aquesta nova experiència q no crec q massa gent hagi tingut. També voldria felicitar.lo per la seva capacitat organitzzativa, i per la seva solidaritat amb els usuaris del transport públic, als qui sempre té tant en compte...( què faran totes les iaies que han baixat a passejar pel centre eh??? pobres dones, q ja estan grans... mira que les marejeu!!!!)

gràcies de tot cor!

2 comments:

Xavi Menós said...

l'hereu estara content.... no critiquis que has tingut un bus pel teu disfrute!

No has intentat seduir al conductor?

gina said...

ejem... no