Tuesday, March 06, 2007

velles sensacions retrobades

" ... som al minut 7 de la primera part del partit... el barça i el liverpool empaten a zero..."

sóc poc futbolera jo... de petita si que quan jugava el Barça el món es parava... imagineu fins quin punt... que durant el partit de la copa d'europa de Wembley... li feia fotografies a la televisió... i de fet, tinc fotos del golàs d'en Koeman...

però suposo que el temps tot ho calma, i el fet que el sr Van Gaal vinguès no va ajudar gaire a la meva motivació cap al futbol ( sí àlex... en van gaal no va fer res de bo). I es que en Cruyff, era un entrenador dels bons! ( en temes de participació a la junta... ja no m'hi fico)

sento en Puyal i els pels s'em posen de punta...

"... el liverpool està constantment amenaçant al barça... i en canvi al barça sembla que li costi entrar al camp del liverpool..."

però avui... sembla que aquell esperit de quan era petita, s'ha apoderat de mi... potser la pressió de saber que si no guanyem, ens quedem sense copa... no pot ser!

l'any passat va ser genial... una bogeria contínua... encara recordo les imatges per la tele de la gent cridant i celebrant que haviem arribat a la final sota una magestuosa torre Eiffel.



no pot ser... no podem perdre... no ens poden treure la mel de la boca!

som molt millors, tenim un equip que no és superat per cap altra ... i el barça és més que futbol, és un sentiment... és part d'una cultura.

"... pilota cap a la punta dreta... control defensiu del barça..."

tot i això als del liverpool s'els ha de reconèixer una cosa... i és la lletra del seu imne... que des d'aqui avui li dedico als jugadors del barça i és que : mai no caminaran sols


You'll Never Walk Alone

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.


1 comment:

Alba Gómez Moreno said...

Llavors lo de fer fotos a tot, ja et ve de petita...
Jo entenc els del Liverpool, la veritat és que el millor que té la ciutat, i s'han de lluir... a més ja estan acostumats al fred que hi fa...Però va ser una llàstima que el Barça perdés