Wednesday, January 31, 2007

GAS LEAK (2)

Per fi ha acabat tot...

hi ha un petit detall q potser no us he comentat, i és que durant aquest 2006 i fins al dia d'avui...mons pares han complert el rol de presidents de l'escala. Tot ha anat més o menys bé... no hi ha hagut cap tipus de problema fins diumenge que va començar tot. I es clar... qui és qui s'ha d'encarregar de que tot funcioni? el veí del 4rt? nooooooooo... NOSALTRES... evidentment... i com que mons pares estaven a la feina, i jo a casa estudiant... doncs qui haura aguantat tots els veïns...mmmmmmmmmmm no ho sé, no ho sé... espera que ho pensi... POS JO! EVIDENTMENT!

ahir va ser un dia digne de marató...entre estudiar... aguantar els veïns que es queixaven pq tenien fred... al final qui va explotar no va ser l'edifici sinó el meu cap! mare meva quin merder...

total, que quan les coses semblaven que ja estaven solucionades i el de la catalana de gas havia de donar l'ok... resulta que va i diu que hi ha fuga, i q com q ell no pot fer.hi res més... doncs que "adéu ciao... i que vagi b". Tooooooooooooooornen els lampistes... aquells tan intel·ligents que fumaven al costat d'un edifici amb fuita de gas... però aquest cop... venen l'encarregat i el pròxim premi novel a l'intel·ligència... Un tio... q tela... jo no sé si fiar.me molt de la reparació pq el xaval aquest picava l'ascensor un i altra cop tot i tenir.lo al devant parat i esperant a ser utilitzat... ( i el pitjor de tot es q ho va fer repetidament...)

a mitja tarda però... i desprès d'uns quants crits dels veïns i de ma mare cap als lampistes i cap al tio de la catalana de gas... tot es va solucionar. ( cosa que ara q ho penso, tb em deixa una mica amb l'ai al cor... pq... i s'hi s'ho van treure del damunt pq n'estaven farts de tants crits?!?!?! )

l'escala ja no corre perill...així que de tota aquesta aventura només queda dir que....

van viure feliços en un edifici amb calefacció ,van menjar moltes perdius cuites al foc, i es van poder dutxar amb aigua calentona....(per sempre més?)
















pd: gràcies a tots els que heu patit al costat meu, ja sigui en persona o per telèfon/msn quan heu llegit el post. Un petonás!


Monday, January 29, 2007

GAS LEAK

... buff... quin dia... mare meva...

tothom sap, que en època d'exàmens, just quan més estressat estas...és quan és més provable que alguna cosa ens passi ... oi?

bé doncs us explicaré l'història d'avui...

eren les set del matí quan he obert els ulls... una sèrie de sorolls extranys m'han despertat. Em llevo i veig a ma mare traginant per casa... i com que és una cosa normal.... pos ni cas... per tant, he tornat al llit una estoneta més...

cap alla les 8... ma mare m'ha obert la porta de l'habitació i em diu... " georgina, escolta, que han vingut uns senyors de gas natural, pq es veu q a l'edifici hi ha una fuita de gas... no cuinis res que no podras i vigila si encens focs i aquestes coses" ( ja sabeu que les mare tenen com una obligació de recordar.te toooooooooot el que has de fer... inclús a vegades et recorden que has de respirar...)

bé doncs, jo que em llevo per si aquests homenots es presenten i ma mare que s'en va a la feina.

cinc minuts desprès ( si arriba) sona el telèfon...

Montse: nena... a quina hora has de marxar a la uni?
geo: mama...estic d'exàmens, em quedaré aqui estudiant per l'exàmen que tinc el dimecres.
Montse: doncs deixa.ho estar... agafa les coses i ves a donar una volta, ves a la biblio o algo, però surt ja de casa, que he vist els del gas aqui al carrer tan trankils fumant i fent l'esmorzar i el carrer fa olor a gas... marxa.

evidentment, i desprès d'enterar-me que el tio que va fer l'instal·lació del gas de casa meva, és el mateix que la va fer a la casa que ha rebentat aquest cap de setmana, la georgina ha agafat el Gori ( conill) la bruna ( gat) i certes coses com ara els apunts i el passaport i ha pirat de casa... cap a casa els avis... on he passat tot el dia intentant enterant.me què tal anaven les coses per aqui... vaja... si l'edifici havia rebentat o no.

tot el dia que porten els paletes treballant a l'edifici... ara he tornat a casa, però encara no tenim gas.

les tuberies estan més o menys apanyades ... totes menys la més important, ja que resulta que hi ha un boquete im-prezionante i no sé quins set sous de coses han de fer per apanyar.la...
total... un dia més sense quasi estudiar ( i no pq no ho hagi intentat) i un dia més que m'acosta a l'exàmen de l'Aranzazu...mmmmmmmmmmmmmm quines ganes tinc!

bé gent... fins demà... si l'edifici no ha rebentat clar...

Friday, January 26, 2007

me and exams

This is a very reliable picture of my every-day life during the exam dates...



Monday, January 22, 2007

bananas

" noia: ha estado alguna vez en Dinamarca?
woody: oh... si he visitado el Vaticano
noia: el Vaticano? ... el Vaticano esta en Roma!
woody: bueno... es que iba tan bien en Roma que han abierto una sucursal en Dinamarca "

( Bananas; Woody Allen 1971)

Sunday, January 21, 2007

Alles gute zum Geburstag!!!



qualsevol diria que fas els anys a l'agost kwails!!!!!!
molts anys guapissimaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Monday, January 15, 2007

Click

llegeixo a l'ADN edició Barcelona


Sin ropa en Nueva York. Imagen de uno de los participantes de la Carrera Sin Pantalones en el Metro de Nueva York. Los manifestantes no pueden desvelar por qué no van vestidos y si se les pregunta deben responder "hoy he olvidado ponerme los pantalones". Reuters/Eric Thayer

Saturday, January 13, 2007


"Blessed are the forgetful, for they get the better even out of their blunders"

( benditos sean los olivdadizos, pues superan incluso sus propios errores)
Nietzsche


Friday, January 12, 2007

Temperatures

No es pot negar, que aquest hivern, és dels més calurosos que hem viscut des de principis del sXX. I no pq ho diguin els homes del temps...

per mostra un botó... aquí teniu el termòmetre de la terrassa de casa meva. La foto no està trucada ( més q res pq no en sé) i està feta aquest mateix matí, pocs minuts abans de publicar aquest post...

el termòmetre, com podeu observar, marca ni més ni menys que 40ºC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si és hivern i el termòmetre marca això... què marcarà a ple agost?


Monday, January 08, 2007

Tuesday, January 02, 2007

2007

Feliç any nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


per fi les festes de nadal han acabat... per fi s'han acabat aquells dinars on mai s'acaba el menjar... per fi s'han acabat aquells dinars q començen a les 2 del mig dia i acaben a les 10 de la nit...

i tb ha acabat un altra any.

espero que aquest 2006 hagi estat un bon any per vosaltres, espero que l'hagueu disfrutat, i que tot hagi sortit com vosaltres desitjàveu.

diuen q " any nou, vida nova" ... jo no us desitjo una vida nova... tot el q desitjo és q tots els problemes es quedin a l'any passat... q tota la gent que us ha fet mal desapareixi de les vostres vides... que trobeu solucions a tot el q us preocupa... que sigueu feliços i que disfruteu els pròxims 365 dies.

aquest any no em proposo apendre anglès, ni anar al gimnàs, ni aprimar-me... pq d'anglès ja en sé... al gimnàs tothom sap q no hi aniré... i m'agrada molt el menjar així q probablement no m'aprimi... però el que em proposo apendre a passar de tots els comentaris que em volguin fer mal, vinguin d'on vinguin, em proposo fer entendre que el que faig o deixo de fer és tansols cosa meva i prou. Em proposo també recordar.me i recordar que el q faig ho faig tan bé com puc...que m'esforço tant com sé. I per últim em proposo que tots aprenguem que tothom "recull el q sembra"


"Ojala las pulgas de 1000 camellos egipcios infecten el culo de kien intente joder tu 2007 y k sus brazos sean tan cortos k no puedan rascarse. FELIZ AÑO A TOD@S!!"

U2 SAYS...

All is quiet on New Year's Day
A world in white gets underway
I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes on New Year's Day
On New Year's Day

I will be with you again
I will be with you again

Under a blood red sky
A crowd has gathered in black and white
Arms entwined, the chosen few
The newspapers says, says
Say it's true it's true...
And we can break through
Though torn in two
We can be one

I...I will begin again
I...I will begin again

Oh...
Maybe the time is right
Oh...maybe tonight...

I will be with you again
I will be with you again

And so we're told this is the golden age
And gold is the reason for the wars we wage
Though I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes
On New Year's Day






bon any a tothom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!